zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

paviljoentjalk Onderneming

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de paviljoentjalk Onderneming vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de paviljoentjalk Onderneming vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de paviljoentjalk Onderneming vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de paviljoentjalk Onderneming vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de paviljoentjalk Onderneming vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de paviljoentjalk Onderneming vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de paviljoentjalk Onderneming vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de paviljoentjalk Onderneming vanuit Lemmer
24.5 m.
4.45 m.
180 m2

Deze paviljoentjalk uit 1897 is een fantastisch ruim, licht en snel schip. Herkenbaar aan het lange helmhout dat over het verhoogde achterdek, het paviljoen, draait. De hoge zeereling maakt het schip ook extra veilig voor families met kleine kinderen.
In de ruime kuip, rondom het roer, bent u als gast direct betrokken bij het navigeren. Vanuit deze kuip kunt benedendeks gaan waar u zich, in de gezellige lichte salon, gelijk thuis zult voelen.
Een goed geoutilleerde keuken met veel koelkastruimte geven u de mogelijkheid om een maaltijd te (laten) bereiden en na een actieve zeildag kan er uitgerust worden in de nieuwe hutten, eigentijds en comfortabel uitgerust met uitstekende matrassen.
Nieuwe eigenaren Stephan en Miranda Jansen hebben deze paviljoentjalk in 2008 gekocht en hebben in de winter van 2008/2009 het complete interieur verbouwd volgens de nieuwe veiligheidseisen. Naast dat het een heel gezellig schip blijft, is er veel eigentijdse luxe aangebracht o.a. door middel van centrale verwarming, 220V en een cd/dvd speler met flatscreen voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties.
Ontdek het goede leven op de Onderneming, het zal een onvergetelijke herinnering blijven!

Beddengoed is in de prijs inbegrepen.
Op vrijdag, zaterdag, zondag geldt de weekenddag-prijs.

5
1
2
1
1350
1350
2485
3000
4330
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de paviljoentjalk Onderneming vanuit Lemmer


passagiers