zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

schoener Catherina

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Catherina vanuit Kielzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Catherina vanuit Kielzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Catherina vanuit Kielzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Catherina vanuit Kielzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Catherina vanuit Kiel
39.5 m.
6.3 m.
360 m2

De Catherina werd in het jaar 1920 gebouwd als mijnenruimer voor de Duitse Marine. Na deze taak werd zij vissersschip en heeft tot 1982 deze functie behouden. Drie jaar later begon zij, na een enorme verbouwing, aan haar volgende leven als zeilpassagiersschip.

Begin 2019 kochten Wessel en Chantal het schip en na een stevige renovatie was zij weer het prachtige zeilcharterschip met plaats voor max. 20 personen. Uitstekend geschikt voor zeilreizen met familie, scholen, bedrijven of verenigingen.

In het vroegere ruim bevindt zich het huiselijke dagverblijf met een open keuken waar het heerlijk toeven is na het zeilen. Aan boord zijn kano’s en een bijboot die te gebruiken zijn naast het zeilen.

De eigenaren van de Catharina brengen graag hun liefde en enthousiasme voor het zeilen aan u over en bieden u een overgetelijke belevenis aan op hun prachtige historische zeilschip.

Keukenapparatuur :
Gasfornuis
Oven
BBQ
Koel-vriescombinatie
Koffiezetapparaat

Recreatieve voorzieningen :
Biertapinstallatie
Zwemtrap

Extras :
Centrale verwarming

3
2
3
3
3
2500
2500
4400
5700
8100
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de schoener Catherina vanuit Kiel


passagiers