zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

schoener Mare Fan Fryslan

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizen
56 m.
7.2 m.
650 m2

Met haar imposante lengte van 62 meter is de Mare fan Fryslân ook zeer geschikt voor dagtochten met maximaal 85 gasten. De comfortabele en luxe inrichting, gecombineerd met de verschillende ruim opgezette verblijven maken het schip tot een perfecte locatie voor een dagje uit, voor zakenreizen en voor evenementen. Het campagnedek met buitenbar en tapinstallatie, het middendek waar heerlijk in de openlucht gedineerd kan worden en het zonnedek met veel zitruimte en de jacuzzi bieden volop mogelijkheden.

Bovendeks
De Mare fan Fryslân is bovendeks zeer ruim opgezet. Door haar brede gangboorden, een reling van ruim 1 meter en een groot bovendek is het schip zeer kindvriendelijk en goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Campagnedek
houten dek met voldoende zitruimte met ondermeer ligstoelen. Op dit dek bevind zich een buitenbar met tapinstallatie en een stuurstand waardoor het mogelijk is om buitencampagnedek te sturen.

Middendek
houten dek met jacuzzi, 2 zithoeken en tafels. Dit dek is tevens geschikt voor het dineren in de buitenlucht.

Zonnedek
ruim dek op het middenschip met zitzakken, goed voor veel zit en lig ruimte.

Benedendeks
Op de Mare fan Fryslân voelt u zich absoluut snel thuis. De bar, de zitgelegenheid en de stuurstand zijn aan alle zijden voorzien van glas. Dit zorgt voor een vrij uitzicht op het water.

In de 14 hutten die het schip rijk is, bevinden zich twee losse boxspringbedden die gemakkelijk te verstellen zijn tot een tweepersoonsbed. Met een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en een toilet is het zeker goed toeven.

Het dagverblijf wordt onder meer gekenmerkt door de luxe uitstraling en de flexibele inrichting. De ruimte kan in een handomdraai worden omgebouwd naar de wensen van de gasten. Voldoende zitplaatsen, een ruime dansvloer, ruimte voor buffetten, presentaties of trainingen, alles is mogelijk.

Dagverblijf:
Het dagverblijf biedt voldoende zitplaatsen voor 41 personen. Van het totaal van 6 tafels zijn 2 tafels verwijderbaar waardoor er een groot vloeroppervlak ontstaat voor buffetten, feesten of een dansvloer.

Hutten: 14 tweepersoonshutten of 13 driepersoonshutten
Iedere hut is uitgevoerd met:
Badkamer met douche, wastafel en toilet
2 losse boxspringbedden (verschuifbaar)
1 klapbed
nachtkastje
hangkast
centrale verwarming
verwarmd handdoekenrek in de badkamer
bedden zijn voorzien van beddengoed met dekbed

Stuurhut en bar:
In de grote stuurhut bevindt zich een bar, zitgelegenheid en een stuurstand

In de bar zijn natuurlijk ook een tapinstallatie en een koelkast aanwezig.
Tevens is kan men ook gebruik maken van de Audio-en video apparatuur wat zich in een hoek in de stuurhut bevindt.
Aan beide zijden van de stuurhut zijn buitendeuren die naar het middendek leiden. In de gehele stuurhut bevinden zich rondom ramen waardoor een vrij zicht op het water gekregen wordt. Verder heeft men vanuit de stuurhut een vrije doorkijk in het dagverblijf waardoor het een zeer ruimtelijk geheel vormt.

Kombuis:
In de kombuis bevindt zich een volledig uitgeruste horecakeuken. Deze professionele horecakeuken bevat onder meer:
Combi-steamer Vaatwasmachine Au-bain-marie warmhoud bak Gasfornuis Grote afzuigkap
De keuken is verder uitgerust van alle gemakken zodat uzelf en ons cateringbedrijf goed uit de voeten kunnen tijdens het bereiden van de maaltijden.

De eindschoonmaak is inbegrepen in de prijs.
Het gebruik van dekbedden is inbegrepen, behalve bij schoolweken.
1
13
16
14
5250 (vr, za, zo)
3400
8100
10350
13560
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de schoener Mare Fan Fryslan vanuit Enkhuizen


passagiers