zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

skutsje Trouwe Hulp

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de skutsje Trouwe Hulp vanuit Langweerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de skutsje Trouwe Hulp vanuit Langweerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de skutsje Trouwe Hulp vanuit Langweerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de skutsje Trouwe Hulp vanuit Langweerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de skutsje Trouwe Hulp vanuit Langweerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de skutsje Trouwe Hulp vanuit Langweerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de skutsje Trouwe Hulp vanuit Langweerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de skutsje Trouwe Hulp vanuit Langweerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de skutsje Trouwe Hulp vanuit Langweerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de skutsje Trouwe Hulp vanuit Langweer
18 m.
4 m.
135 m2

In 1926 werd skutsje de Trouwe Hulp in Sappemeer te water gelaten. Het schip is speciaal gebouwd voor het vervoeren van vracht. In de jaren 70 werd het schip omgebouwd voor het zeilen met groepen.

De huidige zeileigenschappen van de Trouwe Hulp worden sterk bepaald door het originele tuigplan. En doordat de mast ver naar voren staat ontstaat er bovendeks veel ruimte om te liggen en te zitten op de luikenkap.

Benedendeks is het aangenaam vertoeven in het ruime dagverblijf. Hier bevindt zich een lange tafel, waar genoeg plaats is voor 16 personen. De keukenhoek bestaat uit drie kookplaten, een koelkast en genoeg serviesgoed, bestek en pannen. Voor koffie en thee zijn er thermoskannen aan boord.

In de boeg van het schip bevindt zich het slaapgedeelte. Hier bevinden zich 4 tweepersoons bedden en 4 eenpersoons bedden. Tevens kunnen er in het dagverblijf nog 4 personen op de banken slapen.

Brug-, sluis- en havengelden zijn niet inbegrepen.1
1
960 (vr, za, zo)
675
1800
2375
3510
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de skutsje Trouwe Hulp vanuit Langweer


passagiers