zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

stevenaak Egberdina

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Egberdina vanuit Hoornzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Egberdina vanuit Hoornzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Egberdina vanuit Hoornzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Egberdina vanuit Hoornzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Egberdina vanuit Hoornzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Egberdina vanuit Hoornzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Egberdina vanuit Hoornzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Egberdina vanuit Hoornzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Egberdina vanuit Hoornzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Egberdina vanuit Hoornzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Egberdina vanuit Hoorn
26.5 m.
5.5 m.
375 m2

De 'Egberdina' is een traditioneel zeilschip dat luxueus is ingericht voor dagtochten op het IJsselmeer.

Tot 35 personen kunnen aan boord genieten van een zalige zeiltocht met de volgende kenmerken: informele sfeer, sportief zeilen, klassieke ambiance, goede verzorging en gastvrije bemanning.

De 'Egberdina' onderscheidt zich door:

- klassieke uitstraling ;
- enthousiast zeilen ;
- informele sfeer ;
- een hoog niveau van dienstverlening.


Als bioloog/schipper heb ik veel kennis van de natuur en het IJsselmeer.
Daarnaast wil ik u graag laten zien wat mijn passie voor water betekent.Vele mensen hebben inmiddels met de 'Egberdina' gevaren. Dat ze het prettig vonden aan boord, blijkt uit het grote percentage dat op herhaling komt. En uit hun positieve reacties in ons gastenboek.

Het schip biedt ruimte aan groepen tot 35 personen en is daarmee bijzonder geschikt voor het vieren van uw verjaardag, huwelijksdag of ieder ander feest, een bedrijfsuitje, een relatiedag of uw romantisch huwelijk.

Aanwezig aan boord :
Zeilkleding ;
Piano ;
Radio, CD speler / mp3-installatie ;
Beamer en scherm ;
Flipover ;
Video en televisie op aanvraag ;
AED.

Let op : de prijs is gebaseerd op 17 personen, en inclusief ontvangst met koffie, lunch, borrelgarnituur en alle drankjes, behalve buitenlands gedistilleerd. Per persoon meer komt er € 41 bij.


Deze prijzen zijn inclusief alles : schip, bemanning, verzorging en drankjes, er zijn geen bijkomende kosten.3
1
3585 ()
32853
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de stevenaak Egberdina vanuit Hoorn


passagiers