zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

stevenaak Tsjerk Hiddes

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Tsjerk Hiddes vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Tsjerk Hiddes vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Tsjerk Hiddes vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Tsjerk Hiddes vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Tsjerk Hiddes vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Tsjerk Hiddes vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Tsjerk Hiddes vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Tsjerk Hiddes vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Tsjerk Hiddes vanuit Harlingen
50 m.
6.8 m.
480 m2

Het houten dek van de Tsjerk Hiddes biedt genoeg ruimte om u tijdens uw zeiltocht te vermaken. De kuip biedt veel zitruimte en kan overdekt worden. Zo kunt u ook bij minder mooi weer buiten genieten van de reis.

Het interieur van het comfortabele dagverblijf kenmerkt zich door natuurlijke materialen en handgemaakte meubels. Het dagverblijf is ingericht met veel hout en leren banken. Van hieruit heeft u rondom uitzicht op het water. In de goed uitgeruste keuken kunt u zelf een heerlijke maaltijd bereiden , maar ook cateringpersoneel zal hier goed zijn gang kunnen gaan.

In de comfortabel ingerichte hutten komt u lekker tot rust na een actieve dag op het water. De hutten zijn allemaal voorzien van eigen douche en toilet. De onderste bedden in de driepersoonshutten zijn twijfelaars.

De prijs is inclusief het gebruik van beddengoed, handdoeken en een servicepakket (keukendoeken, afwasmiddel etc.)


6
6
13
12
3930 (vr, za, zo)
3300
6100
7625
11950
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de stevenaak Tsjerk Hiddes vanuit Harlingen


passagiers