zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

stevenaak Victoria-S

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingen
29.5 m.
5.3 m.
270 m2

In Roodevaart, 135 jaar geleden, liep de Victoria-S van stapel van de werf als zeilend vrachtschip, gebouwd voor de Nederlandse wateren tot het 15 jaar geleden werd omgebouwd als comfortabel charterschip.
Wat direct opvalt als u het voormalige ruim, nu het dagverblijf, binnenstapt zijn de aspecten licht, ruimte en oog voor detail. Een gezellige ruimte waar u zich snel thuis zult voelen. De open kombuis nodigt uit om heerlijke gerechten te bereiden. Verder het schip in vindt u ruime hutten, toiletten en douches.
Bovendeks is een ruim middendek met comfortabele bankjes waarop u heerlijk kunt genieten van de omgeving.
De Victoria-S is een snel en uitermate comfortabel charterschip. Wij beloven u een geweldige tijd aan boord en een super zeilervaring.
De Schipper heet u van harte welkom aan boord !

8
2
2
2
2235
2235
3510
5310
7400
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de stevenaak Victoria-S vanuit Harlingen


passagiers