zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tjalk Lis

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Lis vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Lis vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Lis vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Lis vanuit Muidenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Lis vanuit Muiden
24.9 m.
5.2 m.
300 m2

De Lis (Leven Is Strijd) is een prachtig gerestaureerde tjalk. Als comfortabel en gerieflijk zeilend traditioneel zeilschip doorklieft het inmiddels al jaren de Hollandse wateren. Onder leiding van de ervaren schipper leert u de fijne kneepjes van het platbodemzeilen en proeft u de sfeer van weleer.

De Lis kenmerkt zich door haar unieke hybride concept. Zowel voor gasten die aanmonsteren voor een dagtocht als voor gasten die een meerdaagse zeilreis maken biedt het schip veel luxe, comfort en ruimte.

Bovendeks:

De voormalige roef is omgebouwd tot een riant dekhuis met zicht op het water en het schip. Direct grenzend aan het dekhuis, bevindt zich een beschut gelegen gerieflijke zitkuip van waaruit u uitkijkt over het stijlvolle hardhouten dek.

Benedendeks:

Via de midscheepse trap, direct grenzend aan de zitkuip komt u benedendeks. Hier bevindt zich een sfeervol dagverblijf met veel massief mahonie, koperen scheepslampen en comfortabele zitjes met karmozijnrode kussens.
Er is een zeer uitgebreide, gedeeltelijk afgeschermde keuken met een 6-pits horecafornuis, twee koelkasten, spoelbakken en een bar met een twee-kraans koperen biertap.

Hutten& sanitair:

De zes tweepersoonshutten bieden veel privacy. Deze zijn alle voorzien van een wasbak met stromend water, een centrale verwarming en een spiegel.
Voorin het schip bevinden zich tevens twee ruime, betegelde, toiletten met een electrisch spoelmechanisme en twee heerlijke douches.

De Lis vaart geen midweken of schoolweken.

Bij meerdaagse tochten zijn een complete dekbed-, en handdoekset voor persoonlijk gebruik alsmede de eindschoonmaak, bij de huurprijs inbegrepen. Theedoeken, handdoeken voor in de keuken, schoonmaakmiddelen en toiletpapier zijn standaard aanwezig op Zeiltjalk de Lis.

6
2
2
1550 ()
1450
2450
3990
5990
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tjalk Lis vanuit Muiden


passagiers