zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tjalk Medusa

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Medusa vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Medusa vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Medusa vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Medusa vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Medusa vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Medusa vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Medusa vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Medusa vanuit Harlingen
26 m.
5 m.
275 m2

Dit stijlvolle zeilschip is oorspronkelijk gebouwd als zeilende vrachtvaarder. Zij kreeg daarom uitzonderlijk ranke lijnen waardoor ze een zeer snel zeilschip werd. Pas veel later is het schip omgebouwd tot een comfortabel passagierschip. Op dit schip kunt u beleven, wat zeilen met een groot schip inhoudt !

Op de Medusa bieden wij u dagtochten met maximaal 28 personen aan. Bij meerdaagse tochten kunnen er maximaal 20 personen mee.

Varen met de Medusa

Het vaargebied is het IJsselmeer en de Waddenzee en daarom kunt u kiezen uit verschillende afvaarthavens, zoals Harlingen, Kampen, Enkhuizen of Stavoren. Zeilen op de Medusa is duurzame vakantie in eigen land, want de energie voor de voortbeweging wordt door de zeilen opgewekt. De fossiele brandstof die gebruikt wordt voor manoeuvreren in de havens wordt gecompenseerd.

Omdat de Medusa is uitgerust met hulplieren is het voor iedereen mogelijk actief met de zeilen in de weer te gaan. Daarnaast is er tijd genoeg voor ontspanning en om te genieten van prachtige uitzichten. In overleg met de schipper bepaalt u de vaarroute voor een prachtige zeilervaring!

Aan boord bij de Medusa

De Medusa is ingericht met een gezellig dagverblijf met open keuken die u uitnodigt heerlijke maaltijden te bereiden. Als u er de voorkeur aan geeft kan er ook een professionele kok mee. De hutten zijn voorzien van bedden van 2 meter lang. Beddengoed is standaard aanwezig. Twee toiletten en twee douchen maken de inrichting compleet!

2
4
2
2
1543
1543
3528
3948
6300
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tjalk Medusa vanuit Harlingen


passagiers