zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tjalk Vrijbuiter

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tjalk Vrijbuiter vanuit Zierikzee
23 m.
5.2 m.
225 m2

Van een dagtocht zeilen tot een vrachtexpeditie naar een festival, van vrijgezellenfeesten tot schoolexcursies, van verjaardagen tot teambuildings: het kan allemaal !

Bij meerdaagse tochten (een weekend, week of langer) kijken we eerst naar de wensen van de groep. Welk vaargebied spreekt u aan? Wilt u onderweg gezellige steden bezoeken of genieten van de rust en natuur die de eilanden op de Grevelingen bieden?

Wat is er mogelijk met de recente weersverwachtingen? Wij vinden het belangrijk dat we zoveel mogelijk zeilen, dus we proberen onze tochten zo in te richten dat we de motor zo min mogelijk hoeven te gebruiken.

Voor dagtochten kunnen wij 25 mensen meenemen, voor meerdaagse tochten hebben wij 20 slaapplekken aan boord.

Ook willen wij meedenken over speciale arrangementen. Met een bezoek aan lokale musea of bedrijven haalt u nog meer uit uw dag op en rond het water. We hebben contacten met verscheidene organisaties en ondernemers. Samen met Wildwier kunnen wij bijvoorbeeld een wiersafari organiseren: Een ontdekkingsreis naar deze vergeten planten met afsluitend een maaltijd met zeewiergerechten aan boord.


4
2
2
1
1210
1210
2420
3520
5280
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tjalk Vrijbuiter vanuit Zierikzee


passagiers