zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

topzeilschoener Fortuna

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizen
34.5 m.
5.85 m.
480 m2

Zeilen met een traditioneel zeilschip op het IJsselmeer en de Waddenzee. Een geweldige ervaring of het nu om een zeilvakantie, weekendje weg, familiedag, teambuilding of een incentive gaat.
De Fortuna is een goed zeilend schip en biedt u aan boord veel leefruimte en comfort. Als zeilend vrachtschip, een wad- en sontvaarder, is de Fortuna in 1913 van stapel gelopen. In 2005 is de Fortuna als stoere topzeilschoener, met zijn indrukwekkende tuigage, nieuw opgebouwd.
Het tuigage is helemaal afgestemd op een zo gevarieerd mogelijk aanbod, zodat je naast actief zeilen ook lekker kunt luieren. Waaghalzen mogen -onder begeleiding van de bemanning- het want, via touwladders, van de schoenermast beklimmen. Omdat de Fortuna een platbodem is kan zij droogvallen op het wad, wat altijd weer een geweldig ervaring is.
Vanaf 2020 vertrekt de Fortuna vanaf ENKHUIZEN. Een prachtig uitgangspunt voor uw zeiltocht. Bezoek een van de pittoreske stadjes rond het Ijssel- of Markermeer of zet koers richting Waddenzee en de eilanden Texel of Terschelling.
U kunt een gastvrij onthaal verwachten en we laten u graag het zeilen op dit prachtige schip, actief beleven.
8
2
2
3
3
3650
3650
4950
7210
6290
9810
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de topzeilschoener Fortuna vanuit Enkhuizen


passagiers