zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

topzeilschoener Leafde fan Fryslân

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Leafde fan Fryslân vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Leafde fan Fryslân vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Leafde fan Fryslân vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Leafde fan Fryslân vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Leafde fan Fryslân vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Leafde fan Fryslân vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Leafde fan Fryslân vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Leafde fan Fryslân vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Leafde fan Fryslân vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de topzeilschoener Leafde fan Fryslân vanuit Enkhuizen
50 m.
7 m.
760 m2

Een traditionele nautische uitstraling, zonder dat oubollige. De comfortabele, luxe cabins van een rivier-cruiseschip, maar dan met karakter. De service en comfort die u op een vijfsterren schip mag verwachten, maar dan met de fantastische uitstraling van een traditioneel zeilschip. Op de Leafde fan Fryslân wordt uw zeilcruise, event, feest, of training niet zomaar een succes: het wordt een onvergetelijke ervaring. Bovendien krijgt iedereen die wil de kans om mee te helpen dit prachtige schip te zeilen. Een tocht op de Leafde fan Fryslân is precies zo ontspannen of actief als u zelf wilt!

De Leafde fan Fryslân is zeer modern en luxe ingericht. De 12 luxe hutten zijn elk voorzien van twee boxspring bedden die op verzoek kunnen worden samengeschoven. Daarnaast beschikt een deel van de hutten over een optioneel derde bed, waardoor er in totaal 30 gasten comfortabel kunnen overnachten.

VOORZIENINGEN :
12 Luxe tweepersoons hutten
Iedere hut met eigen douche en toilet
Optioneel extra bed in bepaalde hutten
Zeer comfortabele bar, salon en terras
Grote horeca-keuken
Perfect voor zeilcruises
Jacuzzi aanwezig

FACILITEITEN :
Bar met biertap
DVD - CD
Geluidsinstrallatie
Televisie
Beamer met scherm
Flipover
Jacuzzi
Overdekking voor de kuip
Centrale verwarming
Zwemtrap

Faciliteiten kombuis :
Fornuis met 8 pitten en oven
Koelkast en vriezer
Koffiemachine

Indeling :
4 x Tweepersoons hut
8 x Driepersoons hut
12 x douche
17 x toilet

Het gebruik van beddengoed, en de eindreiniging zijn inbegrepen in de prijs.

Gebruik van zelf meegebraacht eten en drinken is niet toegestaan ; maar afkoop is mogelijk voor € 250.4
8
14
13
7500
7500
9980
15230
22500
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de topzeilschoener Leafde fan Fryslân vanuit Enkhuizen


passagiers