zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Actief

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Actief vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Actief vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Actief vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Actief vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Actief vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Actief vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Actief vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Actief vanuit Harlingen
36 m.
5.5 m.
375 m2

OVER ZEILCHARTER ACTIEF
Een zeilschip met een verleden. In 1899 werd de Johanna Christina te water gelaten. Het schip voer met vracht over de Hollandse binnenwateren. Eerst zeilend en later met de motor. In 1990 werd het schip omgebouwd tot modern, comfortabel en sportief passagierszeilschip. Haar naam werd gewijzigd in Actief, waardoor zij de herinnering aan een actief verleden in de binnenvaart altijd bij zich draagt.

INTERIEUR
Onder het dek bevindt zich een ruime, gezellige zitruimte en een volledig ingericht luxe kombuis met biertap, koelkasten, een horecafornuis met oven, magnetron en koffiezetapparaat (filters zijn aanwezig).

De schipper en de matroos willen u graag alles vertellen over het reilen en zeilen op het schip en hopen u binnenkort te mogen begroeten aan boord van de Actief.

8
4
3
3
2950
2950
4400
6150
9100
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Actief vanuit Harlingen


passagiers