zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Avanti

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avanti vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avanti vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avanti vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avanti vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avanti vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avanti vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avanti vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avanti vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avanti vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avanti vanuit Enkhuizen
31.4 m.
5.95 m.
386 m2

Aan dek van deze platbodem geniet u van een mooie zeiltocht. Zoek een lekker plekje aan dek en laat het uitzicht aan u voorbij trekken. Neemt u liever zelf het roer in handen? De bemanning legt u graag alles uit over het reilen en zeilen aan boord. In de kuip kunt u met zijn allen samenkomen voor een lekker drankje aan dek !

Op zoek naar de perfecte groepsaccommodatie voor je zeilweekend, schoolreis, bedrijfsuitje of teambuilding? Denk dan eens aan de tweemastklipper Avanti. Dit stijlvolle schip is van alle gemakken voorzien. De salon is sfeervol, de kombuis volledig ingericht, en wat is er heerlijker dan een biertje van de tap na een dag op het water? Voel je thuis in de knusse tweepersoonshutten, waar de dekbedden en beddengoed al voor je klaarliggen. Dankzij de gezellige kuip is het schip ook voor kinderen veilig aan dek. De Avanti is zowel boven- als onderdeks ruim van opzet. Zijn er mensen in je groep die minder goed ter been zijn? Ook deze gasten zijn van harte welkom.

Actief en relaxed
Wat kun je hiernaar uitkijken. Genieten op het mooie lichte dek met houten accenten van het prachtige uitzicht én van het reilen en zeilen. Zin in actie? Je bent van harte uitgenodigd om te helpen met het hijsen en strijken van de zeilen, aan het roer te staan en alles wat nodig is om het schip naar jullie bestemming van de dag te brengen.

Buik rond, hoofd leeg
Buitenlucht maakt hongerig, dus na het uitwaaien maak je in de goed uitgeruste keuken de lekkerste hapjes, drankjes en maaltijden klaar. In de ruime, gezellige salon benedendeks kijken jullie terug op een heerlijke dag of maken alvast plannen voor de dag die komen gaat. 's Nachts kom je tot rust in één van de tweepersoonshutten, allemaal voorzien van centrale verwarming en warm en koud stromend water en elektra. Klaar voor een volgende fijne dag op de Avanti!


12
3
3
1875 ()
1580
3640
4430
6790
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Avanti vanuit Enkhuizen


passagiers