zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Avontuur

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avontuur vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avontuur vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avontuur vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avontuur vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avontuur vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Avontuur vanuit Harlingen
31.5 m.
5.4 m.
350 m2

Klaar voor de Avontuur?

Keihard zeilen, dat is het motto van Wamme, schipper van de 2 mast klipper Avontuur.

De honderd jaar oude klipper doet in de wedstrijden altijd mee om de prijzen. Winnaar van vele races op het IJsselmeer en de Waddenzee. Klipperrace, Brandarisrace, Waddenrace, Beurtveer, Pieperrace en de Muiderhardzeildagen zijn de prooien voor deze snelle klipper.

Tijdens het seizoen vaart de Avontuur op de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren. Met meer dan 20 jaar zeilervaring ben je bij schipper Wamme in goede handen. Klippers, tjalken en kleine sportboten, deze allround schipper is er bekend mee.

Zeilen en ook iets leren over zeilen, het trimmen van de zeilen, droogvallen, het getij en het weer, dan zit je op de Avontuur goed.
Het schip zeilt, de motor gaat uit en het grote genieten begint.

Ondertussen genietend van de prachtige omgeving, de Hollandse luchten, zeehondjes, een uinvis en natuurlijk het gezelschap.
Niets is mooier dan met leuke mensen zeilen op een van de mooiste schepen uit de vloot.

De Avontuur beschikt verder over een ruime en goed ingerichte keuken. Een heerlijk grote zitkuip en het teakhouten dek maakt het schip volledig af.
Zeilen met de Avontuur, Rock en Roll!

Dekbedden, beddengoed en eindschoonmaak
zijn inclusief in deze prijzen.
Schoolgroepen zijn exclusief dekbedden.11
2
2
2900 ()
2430
4140
5550
4900
7550
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Avontuur vanuit Harlingen


passagiers