zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Bontekoe

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizen
34 m.
6.6 m.
400 m2

Samen met de schippers Niels en Renee zul je meemaken wat zo’n groot zeilschip allemaal kan. Ze zullen je meenemen langs de mooiste plekjes van het IJsselmeer en de Waddeneilanden.
Niet schrikken, je hoeft geen zeilervaring te hebben om toch van jouw vaartocht te kunnen genieten. De bemanning is er in gespecialiseerd om je snel de basis bij te brengen, zodat je al snel zelf meehelpt de vaste- en bijzeilen te hijsen, of het schip stuurt en meekijkt op de kaart. De Bontekoe is een grote, snelle en gezellige tweemastklipper waar iedereen zich snel op thuis voelt. Ook als je niet zo’n enthousiaste touwtrekker bent is er altijd wel een lekker plekje op het dek te vinden waar je niet hoeft mee te doen en alles goed kunt bekijken.
Het is ook absoluut geen straf om je benedendeks te bevinden, want daar is het het gezelligst! De Bontekoe is overigens een echt familiebedrijf, dus je zult altijd dezelfde mensen aan boord aantreffen.

Eindschoonmaak en dekbedden inbegrepen, behalve bij school- en jeugdgroepen (€ 130, € 16)


8
3
3
3
2870 (za, zo)
2480
3850
6930
5750
9150
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Bontekoe vanuit Enkhuizen


passagiers