zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Eensgezindheid

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizen
36.3 m.
6.8 m.
450 m2

'De mooiste klipper van Noordwest-Europa', zeggen vriend en vijand over de 'Eensgezindheid' uit 1895.
Mooi van buiten dankzij de fraaie lijn in het schip, het aangename houten voordek en de riante zitkuip. Prachtig van binnen door het vele comfort. Sinds de grondige renovatie deze winter is het aan boord van de ‘Eensgezindheid’ nog aangenamer geworden.
De keuken en hutten zijn in 2012 vanaf de scheepshuid compleet nieuw opgebouwd; alle houtwerk zit strak in de lak en de rode accenten in de bijzonder ruime salon zorgen voor een warme en vrolijke uitstraling. De hutten zijn comfortabel en praktisch, de douches veelgeprezen ('beter dan thuis') en er is een goed geoutilleerde halfopen keuken.

Door de legendarische snelheid van de 'Eensgezindheid' is de actieradius groot. Indrukwekkend getuigd met 500 m2 zeil doorklieft zij in volle glorie de Nederlandse wateren en heeft zij vele, vele prijzen gewonnen. Zo won de Eensgezindheid de Brandarisrace (80 deelnemende schepen) maar liefst 6 x achter elkaar. De felbegeerde en prachtige Zilveren Klipper werd in 2001 en 2011 en 2012 gewonnen.

De schippers Peter en Birgit en hun bemanning hebben vriendelijkheid en hartelijkheid hoog in het vaandel staan. Zij laten u graag meebeleven hoe het is om tijdens uw zeilvakantie aan het roer van een legende te staan. Met de 'Eensgezindheid' is het onmogelijke mogelijk!
5
4
2
3
3
3280 (za, zo)
2750
5050
7380
6510
9980
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Eensgezindheid vanuit Enkhuizen


passagiers