zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Elbrich

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingen
27 m.
5.5 m.
260 m2

Welkom aan boord van deze oude, maar vitale dame (1885) van meer dan 130 jaar oud. Afgelopen jaar werd zij door Eelke en Agnes Dykstra, welke ook eigenaar zijn van de klippers Grote Beer en Panta Rhei, helemaal verbouwd voor de volgende 100 jaar.
De Elbrich is de enige klipper in zijn formaat welke beschikt over acht ruime tweepersoons hutten die allemaal zijn voorzien van een eigen douche, wastafel, toilet en kledingkast. In totaal is er plaats voor 16 personen. Bij het ontwerp is vooral rekening gehouden met ruimte.
Het interieur van iepenhout is licht en straalt veel warmte uit. Naast de gezellige zitruimte is er een gedeeltelijke open keuken welke volledig is uitgerust met o.a. een oven, magnetron en een vaatwasmachine. Ook is er een kleine bar met biertap aanwezig.
Aan dek is een ruime zitkuip met veel kussens, waar het heerlijk genieten is, zowel in de haven als onder zeil.
Gemak dient de mens, dus zeilpakken zijn op aanvraag beschikbaar. De bedden zijn opgemaakt en de handdoeken liggen voor u klaar. Al deze extra’s zijn bij de prijs inbegrepen. U hoeft alleen nog maar uw eigen kleding mee te nemen. Wilt u zich helemaal laten verwennen dan vaart onze kok graag met u mee en serveert de heerlijkste (wadden)gerechten.
De Elbrich heeft zich in het verleden al bewezen als sportieve snelle zeiler. Zeilervaring is niet nodig. De enthousiaste ervaren bemanning legt u graag uit hoe alles in zijn werk gaat. De elektrische zwaard-, anker- en zeillieren nemen het zwaarste werk uit handen. De schipper en matroos nemen u graag mee op avontuur zowel op zee als aan land. Zwemmen, droogvallen, wadlopen, fietsen en wandelen… eigenlijk teveel mogelijkheden om op te noemen.
8
8
8
2760 (za, zo)
2250
4090
5550
5550
7560
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Elbrich vanuit Harlingen


passagiers