zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Frans Horjus

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Frans Horjus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Frans Horjus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Frans Horjus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Frans Horjus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Frans Horjus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Frans Horjus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Frans Horjus vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Frans Horjus vanuit Harlingen
32 m.
6.12 m.
540 m2

De Frans Horjus is 1904 gebouwd en is in veel landen geweest. In de zomer van 1997 begon een enthousiaste schipper met de restauratie en ombouw van de Frans Horjus tot een modern charterschip. De Frans Horjus is een breed en stabiel schip met uitstekende zeileigenschappen. Aan dek is een ruime zitkuip en het roer staat niet op het achterdek maar voor de schippersroef. Hierdoor heeft u als klant beter contact met de schipper.

Eindschoonmaak € 140.
Bij weekendtochten zijn dekbedden inbegrepen in de prijs, anders € 16 p.p.


De salon is ruim, licht en modern ingericht met veel scheepse accenten. U heeft vanuit de salon een vrij uitzicht naar buiten. De open kombuis is groot en volledig ingericht om heerlijk te koken. De hutten zijn ruim met comfortabele bedden en voldoende ruimte voor uw bagage.

De schipper kent het schip en de Waddenzee als geen ander. Maar ook aan wal of op een eiland kent hij de mooiste plekjes, of het nu gaat om de natuur, bezienswaardigheden of een gezellig café.

U bent van harte welkom aan boord van de Frans Horjus!

10
2
2
2
2840
2840
4090
5400
8500
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Frans Horjus vanuit Harlingen


passagiers