zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Gaia

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gaia vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gaia vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gaia vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gaia vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gaia vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gaia vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gaia vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gaia vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gaia vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gaia vanuit Lemmer
34.15 m.
6.8 m.
400 m2

In 2012 onderging de Gaia, een stoere tweemast-klipper, een grote verjongingskuur. Het schip is bijzonder ruim en is geschikt voor 40 personen tijdens dagtochten (bedrijfsuitje, familie-uitje) of 32 personen tijdens meerdaagse tochten (schoolreis, familieweekend). Het grote aantal tweepersoonshutten en de smaakvolle zitgelegenheid zorgen ervoor dat gasten zich direct thuisvoelen en op een prettige manier kunnen genieten van de elementen. De grote kuip, de prima stabiliteit en de hoge reling van de Gaia maken het schip ook in volle zee tot een prima verblijfplaats.

Het gebruik van dekbedden is bij weekendtochten in de prijs inbegrepen.

De Gaia biedt alle mogelijkheden voor uw reis met een grote, open keuken, een gezellige salon, aparte douches en toiletten en 12 hutten met in totaal 32 bedden.
Tijdens een dagtocht is er plaats voor 40 personen.

Open keuken
Aparte zithoek
Gezellige salon met 4 tafels
3 toiletten
3 douches
6 tweepersoons hutten
4 driepersoons hutten
2 vierpersoons hutten
Keuken :
Gasfornuis met 8 kookplaten
Oven
3 koelkasten
1 vrieskastje
Vaatwasser
Koffiezetapparaat (filterzakjes aanwezig)
Biertapinstallatie
Salon :
Boordbibliotheek met spelletjes
Radio
Televisie
Wifi (beperkt)
Centrale verwarming
Hutten :
Centrale verwarming
Warm en koud stromend water
Bedlampjes
Aan dek :
Gasbarbecue
Zwemtrap
Dekzeil over zithoek aan dek

6
4
2
3
3
2250 (za, zo)
2120
4210
6590
8525
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Gaia vanuit Lemmer


passagiers