zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Gulden Belofte

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendam
28 m.
6 m.
315 m2

De stoere Zeeuwse klipper 'Gulden Belofte' werd in 1911 door de gebroeders Gerleyns in Roodevaart gebouwd. Onder zeil en later op de motor vervoerde ze voornamelijk stenen en suikerbieten, tot ze in 1976 verbouwd werd tot zeilend passagiersschip. In 1991 werd de oorspronkelijke eenmastklipper uitgevoerd met twee masten en daardoor zijn de zeilprestaties aanzienlijk verbeterd. Dankzij de laatste verbouwing in 1995 is er meer ruimte in de hutten gecreëerd.

Een dagtocht, personeelsfeestje, weekendje , zeil-vakantie-week , of uw huwelijk aan boord van onze klipper. Het mooiste en meest luxe schip van Monnickendam helemaal voor jullie alleen.

Een zonnedek met “fatboys om op te loungen. Een ruime kuip om lekker buiten te zitten. Een bar met biertap. 4 douches en 4 toiletten en…. Altijd een snelle speedboot mee. En dat voor een scherpe prijs.

7
2
5
5
2300 ()
2000
4250
7090
7090
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Gulden Belofte vanuit Monnickendam


passagiers