zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Hollandia

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Hollandia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Hollandia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Hollandia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Hollandia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Hollandia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Hollandia vanuit Harlingen
30 m.
6.03 m.
400 m2

Zeilen op de Hollandia is een belevenis op zich. Of u nu met uw vereniging, bedrijf of familie wilt varen, zeilen op deze klipper vanuit Harlingen is mogelijk. De Waddenzee en het IJsselmeer liggen binnen handbereik. Een dagtocht naar Terschelling of de zeehondenbank als bedrijfsuitje, een weekend zeilen naar Vlieland, Texel of Ameland, een weekje uitwaaien tijdens een individuele tocht, een dagtocht met uw bedrijf of een zeilvakantie, wij, Mark en Esther, heten u van harte welkom aan boord.

De luxe platbodem, die gebouwd is in 1914, is geheel verbouwd voor het varen met u, uw familie of uw relatie's. Aan dek is een heerlijke kuip om te genieten van het zeilen en het prachtige uitzicht op de Waddenzee of het IJsselmeer. In de haven kan hier lekker nagepraat worden. Ook is het een ideale plek aan boord voor de wat kleinere kinderen. Binnen zult u verrast zijn door de sfeervolle salon en de gezellige bar benedendeks. Vanuit de salon is er vrij uitzicht naar buiten zodat er ook met wat slechter weer nog van de omgeving kan worden genoten. Natuurlijk kan er ook heerlijk geslapen worden in de pas gerenoveerde hutten. Tijdens dagtochten kan er met 40 personen gevaren worden en voor een meerdaagse zeiltocht zijn er 23 bedden aan boord.

Het gebruik van dekbedden is inbegrepen in de prijs.
4
1
3
3
3
2050
2050
3045
4515
6200
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Hollandia vanuit Harlingen


passagiers