zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Iselmar

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Iselmar vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Iselmar vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Iselmar vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Iselmar vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Iselmar vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Iselmar vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Iselmar vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Iselmar vanuit Enkhuizen
38 m.
6.11 m.
400 m2

De indrukwekkende klipper Iselmar is in 1902 gebouwd en tot 1935 gebruikt als zeilend vrachtschip. Nadat een hulpmotor is ingebouwd, is er daarna nog tot 1990 vracht mee vervoerd. Na een ingrijpende verbouwing is de Iselmar sinds 2001 in gebruik als luxe varend passagiersschip op de Waddenzee en het IJsselmeer. De thuishaven is Harlingen.

Het schip heeft een hoge reling en vrij brede gangboorden, een gezellige kuip aan dek en veel ruimte om buiten over het dek een ommetje te maken. Ruimte genoeg voor een unieke bruiloft aan dek!

Verder beschikt de Iselmar over een radio, een cd-speler, een uitgebreide boordbibliotheek en een kist vol spelletjes. De CV kan worden aangezet voor een aangename temperatuur in het vertrek, dit betekent dat de Iselmar zich ook tijdens de koudere maanden prima leent voor een zeiltocht.

In de scheepskeuken kunt u zelf uw maaltijden bereiden op een royaal gasfornuis en gebruik maken van een oven, een koelkast, een vriezer, 2 spoelbakken en een koffiezetapparaat.
Ook staat er in de bar een biertap voor u klaar, zo tapt u op elk gewenst moment een heerlijk koel biertje.

Alle scheepshutten zijn voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water, CV, een leeslamp en bergruimte voor uw bagage.
Comfortabele bedden zorgen ervoor dat u de volgende dag weer uitgerust aan dek verschijnt.

Er zijn 4 toiletten en 3 douches aan boord aanwezig.
Centrale verwarming, Keuken (6-pits gasfornuis), Oven, Koelkast, Vriezer, Vaatwasser, Koffiezetapparaat, Bar, Biertap, Barbecue, Stereo, Cd-speler.9
4
4
3
3210
3210
5480
7970
7100
10510
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Iselmar vanuit Enkhuizen


passagiers