zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Johanna Engelina

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Johanna Engelina vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Johanna Engelina vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Johanna Engelina vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Johanna Engelina vanuit Harlingen
39 m.
7 m.
800 m2

De klipper Johanna Engelina vervoert al sinds 1897 goederen en mensen op een vertrouwde wijze van haven naar haven. Al meer dan 15 jaar biedt de Johanna Engelina riante accommodatie aan haar gasten. Wij verzorgen een grote variëteit aan zeilervaringen. Van romantische zeilreizen tot succesvolle bedrijfstrainingen, van actieve schoolwerkweken tot gezellige familieweekendjes.

Door de volumineuze afmetingen van het schip kon het interieur ruim opgezet worden en heeft u veel bewegingsvrijheid aan dek. Bijkomend voordeel is dat het schip zeer stabiel in het water ligt waardoor zeeziekte zelden voorkomt. Aan boord bent u in vertrouwde handen bij schipper eigenaar Laurens Sinaasappel en zijn bemanning. Standaard vaart er één matroos mee maar in geval van wedstrijden en of catering wordt de bezetting daar moeiteloos op aangepast.

3
1
6
1
3
3
2965 ()
2450
4980
7090
10250
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Johanna Engelina vanuit Harlingen


passagiers