zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Korevaer

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Korevaer vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Korevaer vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Korevaer vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Korevaer vanuit Monnickendamzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Korevaer vanuit Monnickendam
38 m.
6.2 m.
400 m2

De royale tweemast klipper uit het bouwjaar 1911, is bij uitstek geschikt voor grotere groepen die inschepen voor een prachtig zeilavontuur op de Hollandse binnenwateren. Er is een zee aan ruimte met overal stahoogte. Opvallend is het enorme dek met de ruime zitkuip, waar iedereen een plaats vindt op de houten banken.

Als het tijd is voor ontspanning, is de sfeervolle salon eenvoudig te bereiken via een dubbele deur en een brede trap. In de afgezonderde kombuis kan ongestoord worden gekokkereld. Door de brede romp zijn de hutten verrassend groot. Bovendien zorgt goede ventilatie voor een welverdiende, verkwikkende nachtrust.


5
5
4
3
2750 ()
2350
4950
7250
9700
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Korevaer vanuit Monnickendam


passagiers