zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Margot

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Margot vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Margot vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Margot vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Margot vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Margot vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Margot vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Margot vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Margot vanuit Harlingen
32 m.
6 m.
420 m2

De klipper Margot is een zeilschip dat volledig opnieuw is opgebouwd. Voorheen heette dit schip de "Risdam", die in 2010 totaal is uitgebrand. Er is weer een charterschip van gemaakt en begin 2012 werd de klipper Margot in Grou gedoopt.

De nodige metaalwerkzaamheden die gedaan moesten worden, werden op een werf in Harlingen uitgevoerd. Het schip biedt accomodatie voor 28 personen in 14 tweepersoons hutten. Het schip is voorzien van een royaal dagverblijf met een keuken met moderne apparatuur. Op het dek is een recreatieruimte waar je eventueel lekker rustig kunt zitten tijdens of na het zeilen.


14
3
3
2410
2410
4035
6040
8485
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Margot vanuit Harlingen


passagiers