zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Mon Desir

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Mon Desir vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Mon Desir vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Mon Desir vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Mon Desir vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Mon Desir vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Mon Desir vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Mon Desir vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Mon Desir vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Mon Desir vanuit Enkhuizen
29.65 m.
5.56 m.
300 m2

Ervaar op de Mon Desir de ideale mix van inspanning en ontspanning. Geniet samen met schipperspaar Anneleen & Sebastiaan van de vrolijke vakantiestemming aan boord. Met zeilen beleef je meer!
Zeilen op de Mon Desir is een onvergetelijke ervaring. Als de trossen los gaan, blijven de dagelijkse beslommeringen achter op de kade. Iedereen aan boord vermaakt zich met actief meezeilen of passief genieten en uitwaaien.

Sportief zeilen, zwemmen, droogvallen op het Wad, een (tussen)stop in een leuke havenplaats, 's nachts voor anker; alles is bespreekbaar met deze enthousiaste crew. Sebastiaan en Anneleen leggen u tijdens uw zeilvakantie graag uit hoe alles in z'n werk gaat. Zeilervaring is niet nodig.

Aan dek is het goed toeven in de comfortabele zitkuip of op het ruime achterdek. Benedendeks biedt de Mon Desir een gezellige, lichte accommodatie met huiskamersfeer bij de open haard, een goed uitgeruste keuken en een verzorgd, modern sanitair.
6
1
2
2
2
2910 (za, zo)
1970
3950
5490
4980
7540
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Mon Desir vanuit Enkhuizen


passagiers