zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Spes Nova

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Spes Nova vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Spes Nova vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Spes Nova vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Spes Nova vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Spes Nova vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Spes Nova vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Spes Nova vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Spes Nova vanuit Stavorenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Spes Nova vanuit Stavoren
28 m.
5.5 m.
300 m2

Beleef een heerlijke zeiltocht en geniet van het zeilen en de elementen ! Na een lange dag op het water kunt u natuurlijk aan boord blijven overnachten. Een avond aan boord is een belevenis op zich. Zoek in één van de hutten een comfortabel bed op voor de nacht. Alle hutten zijn voorzien van stromend water en centrale verwarming. Na een ontspannen nacht aan boord van dit sfeervolle schip staat u ’s ochtends fris weer op !

IN RUST VAN DE NATUUR GENIETEN
Onze klipper vormt een mobiel eiland van waaruit wij de omringende wereld verkennen.
Wij zijn autonoom en van niemand afhankelijk als wij achter ons anker ergens op het water de nacht doorbrengen.
Onder invloed van de natuur worden zaken in een ander perspectief gezet; op open water wordt men zich bewust van van de grootsheid die ons omringt en onze eigen kleinheid.

EEN UNIEKE ERVARING BIEDEN
Op de Sperwer stapt u letterlijk in een andere wereld en denkt niet meer aan de dagelijkse beslommeringen. Verfrissend!
U treft elkaar langduriger en onder andere omstandigheden dan thuis of op het werk. Van een mooie zeildag genieten, lekker koken, eten en drinken, fietsen huren, een stadje bezoeken, of 'shoppen'. Dat zijn allemaal activiteiten die de gemeenschapszin en de vriendschap tussen mensen bevordert.
Als u van fotograferen, tekenen of schilderen houdt, kunt u uw hart ophalen.

OORSPRONKELIJK VAREN
Wij hebben een zeilschip, geen motorschip. Dat betekent dat zodra het kan de zeilen worden gehesen. Het varen op de motor wordt hiermee tot een minimum beperkt. Dat is ook goed voor het milieu.
Wij proberen met de natuur mee te bewegen en niet er tegen in. Dat betekent dat wij niet urenlang zonder resultaat tegen de wind of stroom opboksen en uiteindelijk de motor aan zetten op het doel te halen.

TONEN HOE MOOI ONS LAND IS
Wij zijn zelf dol op Nederland! Het is prachtig en zeer gevarieerd. Natuurlijk kennen wij de mooiste plekjes en zijn graag uw gids.
Stavoren is hierbij een goede uitvalsbasis. Wij kunnen alle kanten op, afhankelijk van de duur van de reis, het weer en uw wensen.

5
2
1
2
2
2090
2090
3490
4520
6450
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Spes Nova vanuit Stavoren


passagiers