zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Sterrenwind

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Sterrenwind vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Sterrenwind vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Sterrenwind vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Sterrenwind vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Sterrenwind vanuit Lemmer
32 m.
6 m.
380 m2

Uw verblijf aan boord van de Sterrenwind staat in het teken van actie en ontspanning. Actie aan dek om gezamenlijk het schip naar de volgende haven toe te zeilen. En na een dag met de frisse wind om uw hoofd vindt u ontspanning aan dek of onder dek in de lichte, ruime salon.

Gezinnen, familie- en vriendengroepen voelen zich direct thuis aan boord. De lichte, ruime salon biedt plaats aan alle gasten. En in de grote, open keuken bereidt u eenvoudig de maaltijden voor een grotere groep, van voedzame stampotten tot culinaire hoogstandjes.
Door de hoge reling en het grote zitgedeelte aan dek is het schip geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen.
Aan dek kunnen ook kleinere kinderen onder begeleiding meehelpen. En wanneer u ons het gewicht van de kinderen voor afvaart doorgeeft zijn de kinderzwemvesten aan boord.


Sterrenwind-dek
Met uw bedrijf er even tussen uit of een nieuwe koers met een teambuilding? Ook dat kan aan boord van de Sterrenwind! We organiseren uw dagtocht met of zonder catering, een vrijdagmiddagborrel aan boord of een (meerdaagse) teambuilding.

De afwisseling van activiteiten, ontspanning, pittoreske watersportplaatsjes en het gezelschap aan boord zorgen tezamen voor een unieke beleving voor jong en oud.

Door de grote ramen aan de achterkant van de salon en het grote glazen luik is de salon enorm licht. De open kombuis (keuken) is uitgerust met een 6-pits gasfornuis met oven, twee tafelmodel koelkasten, een tafelmodel vriezer en alle benodigde potten en pannen. Qua equipement bereidt u hier zonder probleem culinaire hoogstandje toe. Mocht u culinair niet zo begaafd zijn, bieden wij u graag volledige verzorging door onze keukenprins of -prinses.

In de salon bevindt zich een kleine bar met biertapinstallatie en een tafelmodel koelkast voor heerlijke koele drankjes. Aan de vier grote tafels met banken langs de wand en stoelen is genoeg plaats voor 28 gasten. Er is een muziekinstallatie aanwezig.

De in totaal 10 meerpersoons hutten zijn ruim opgezet. Alle hutten beschikken over een wastafel met koud en warm water. Ook een stopcontact voor het opladen van mobiele telefoons en camera's vindt u in iedere hut.

6
4
3
3
2250
2250
3925
5720
8320
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Sterrenwind vanuit Lemmer


passagiers