zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Utopia

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Utopia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Utopia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Utopia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Utopia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Utopia vanuit Harlingen
42 m.
6.1 m.
600 m2

Aan boord van dit traditionele zeilschip vindt u een gezellig dagverblijf waar u met zijn allen kunt samenkomen. Bereid in de keuken uw favoriete gerechten en zoek een plek op de comfortabele bank om te genieten van een lekkere maaltijd. Wanneer het buiten te koud is, geniet u binnen met zijn allen van gezellig lange avonden aan boord !
De Utopia rolde begin van de 19e eeuw van de helling en heeft jaren als zeilend vrachtschip gevaren in Nederland. Nu is het een comfortabel zeilschip waarmee u op ontdekkingsreis kunt gaan over de Waddenzee en het IJsselmeer.

De Utopia is een 42 meter lange klipper waar maar liefst 38 personen op kunnen overnachten, tijdens dagtochten kan het schip 60 personen meenemen. De Utopia is een opvallende verschijning op het water met haar sierlijke lijnen en helder blauwe kleur.

Aan boord van de Utopia
Er is veel aandacht besteed aan de inrichting van het schip, deze is niet alleen praktisch maar ook met aandacht voor detail en dat merkt u zodra u aan boord stapt. Het eerste wat opvalt is het ruime dek met voldoende zitgelegenheid; hier kunt u optimaal genieten van de zon, de wind en de schoonheid van de Waddenzee of het IJsselmeer. Benedendeks is de nautisch ingerichte salon met grote tafels, de compleet ingerichte kombuis en 7 hutten voor 2 personen en 6 hutten voor 4 personen, allen voorzien van stromend warm en koud water. Verder vindt u maar liefst 5 douches en 5 toiletten.

7
6
5
5
4570
4570
4935
8295
10395
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Utopia vanuit Harlingen


passagiers