zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Waddenzee

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waddenzee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waddenzee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waddenzee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waddenzee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waddenzee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waddenzee vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waddenzee vanuit Harlingen
36.5 m.
6 m.
350 m2

De klipper Waddenzee is gebouwd in 1885. Na een ingrijpende verbouwing is de Waddenzee sinds 1997 varend passagiersschip op de Waddenzee en het IJsselmeer. De thuishaven is Harlingen.

Klipper Waddenzee is een super ruim schip met 32 personen slaapplaats. Een zeemansspreekwoord is breedte maakt ruimte in een schip. Klipper Waddenzee is een perfect voorbeeld hiervan. Alles is ruim en groot. In de Waddenzee zijn 8×2 en 4×4 persoonshutten. Heerlijk ruim en zeer mooi ingericht dagverblijf. Ook een bar en biertap zijn aanwezig.

Aan dek
Hoge verschansing / reling, brede gangboorden, kuip aan dek en veel dekruimte

In het dagverblijf
Biertap, CV, radio, cd-speler, boord bibliotheek, spelletjes

Kombuis
6 pits gasfornuis, koelkast ca. 400 liter, vriezer ca 80 liter, 2 spoelbakken

Hutten
Allen met warm / koud water, CV, leeslampje en voldoende bergruimte


8
4
3
3
2575
2575
4310
6725
8930
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Waddenzee vanuit Harlingen


passagiers