zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Waterwolf

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingen
35.5 m.
6.25 m.
400 m2

De 'Waterwolf' begon haar bestaan in 1899 als tweemastklipper 'Joma'. Zij is in 1997 weer onder zeil gebracht met een tuigage die is uit te bouwen tot 1000 m2.
Het is een prachtig snel schip geworden, gebouwd op leefbaarheid, privacy, hygiëne en veiligheid. De 'Waterwolf' is een luxe en comfortabel zeilschip met een klassieke uitstraling. Tijdens vele wedstrijden heeft de 'Waterwolf' bewezen een winnaar te zijn. Zij beschikt over een extra salon aan dek. De ruime keuken, het sanitair en de hutten, voorzien van minimaal twee meterlange bedden, staan garant voor een comfortabel verblijf aan boord.
Eigenaar / schipper Olaf Busser heet u van harte welkom aan boord en zal zich inspannen om uw verblijf tot een succes te maken.
11
1
4
4
2880 (za, zo)
2140
4650
6500
6100
8600
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Waterwolf vanuit Harlingen


passagiers