zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipper Welvaart

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizen
32 m.
6.45 m.
360 m2

De 32 meter lange luxe tweemastklipper Welvaart is gebouwd in 1906 en biedt 20 slaapplaatsen voor meerdaagse tochten. Voor dagtochten bent u met maximaal 35 gasten van harte welkom. De diepe kuip aan dek biedt u veel comfort en de brede gangboorden en hoge reling tevens veiligheid voor alle opvarenden.
De trotse eigenaren van de Welvaart zijn Chris en Grete Prins. Chris heeft het schip in 2010 gekocht nadat hij al jaren op diverse schepen had gevaren. Grete is begonnen als maat maar viel al snel voor haar prins. Intussen hebben zij samen twee kinderen: Lea Heleen en Jip.
Sinds 1 juli 2016 is de Welvaart toegetreden tot de vloot van Holland Sail. Daar vertoeft hij in goed gezelschap want zijn broer Sebastiaan is met zijn schip Mon Desir ook bij onze vloot.
De Welvaart biedt 20 slaapplaatsen en beschikt over maar liefst 5 douches en 5 toiletten. En wat niet zo vaak voorkomt, de Welvaart biedt ook een tweepersoonshut met een tweepersoonsbed. De hutten zijn voorzien van dakramen en als u de gordijnen open laat kunt u ’s nachts genieten van de sterrenhemel.
Het lichte en ruime dagverblijf biedt u een fijne plaats om te relaxen en van de maaltijden te genieten. Indien u de catering niet door een kok laat verzorgen, kunt u vrij gebruik maken van de volledig uitgeruste keuken.
Last but not least: de Welvaart beschikt over uitstekende zeileigenschappen en brengt u met gemak naar alle mooi plekjes

8
1
5
5
2920 (za, zo)
2330
4090
5550
4750
7560
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipper Welvaart vanuit Enkhuizen


passagiers