zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipperaak Antonia

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipperaak Antonia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipperaak Antonia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipperaak Antonia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipperaak Antonia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipperaak Antonia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipperaak Antonia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipperaak Antonia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipperaak Antonia vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipperaak Antonia vanuit Harlingen
27.5 m.
5.25 m.
325 m2

De Antonia, een viersterren - tweemastklipperaak, is een heel bijzonder schip, want van dit type werden er rond de eeuwwisseling maar weinig gemaakt. In 1991 is deze zeilende curiositeit geheel gerestaureerd en kreeg een moderne inrichting met veel licht, voor een prettige sfeer. Vaargebied : Waddenzee, Noordzee.

Er is een oven en een biertap, en een zithoek aan dek.

Schipper Frans Kochx is een geboren zeiler, die het roer graag uit handen geeft, zodat u het schip door het Waddengebied kunt sturen. Ook aan land kent Frans de weg en geeft zijn gasten tips voor de beste cafés, restaurants en bezienswaardigheden.

5
2
2
2
2
2155
2155
3420
5195
7170
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipperaak Antonia vanuit Harlingen


passagiers