zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastklipperaak Zeester

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastklipperaak Zeester vanuit Lemmer
34 m.
5.5 m.
350 m2

Slank en ruim :
Met zijn 5,5 meter breedte is de platbodem klipper Zeester slank genoeg om over de Friese meren te kunnen zeilen. Ook op het IJsselmeer en de Waddenzee komt dit zeilschip tot zijn recht. Binnen is er ook verbazend veel ruimte. De dagverblijf is gezellig ingericht, met de keuken op een verhoging zodat de keukenploeg tijdens het zeilen ook naar buiten kan kijken. Van hieruit bent u ook meteen aan dek in de ruime kuip waar u een gezellige zitplaats vindt tijdens het zeilen en ook in de haven van bijvoorbeeld Enkhuizen.

Kundige schipper/eigenaar :
Bedrijven, families en scholieren zullen zich snel thuis voelen bij de sociale, gezellige bemanning. Schipper Christiaan vindt het na jaren varen nog steeds leuk om zijn ervaring met zijn gasten te delen. Zeker scholieren kunnen veel van hem leren wat betreft weer en wind, zeilen en navigeren. Op het IJsselmeer en de Waddenzee zijn veel gezellige havenplaatsen waar ook na het zeilen van alles te doen is.

Scholen :
De Zeester is zeer geschikt voor schoolreizen. Voor de begeleiding zijn er twee eenpersoonshutten gerealiseerd waardoor de 32 bedden optimaal benut kunnen worden. De thuishaven Lemmer is goed bereikbaar vanaf de snelweg en er zijn goede parkeer mogelijkheden, ook voor bussen. Mocht het een keer harder waaien dan weet Christiaan met zijn klipper de Zeester ook op de Friese Meren de mooiste plekken te vinden.

1
7
3
2
2420
2420
4030
6310
9020
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastklipperaak Zeester vanuit Lemmer


passagiers