zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastlogger Zeemeeuw

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingen
36 m.
6.6 m.
425 m2

Haar stoere uiterlijk verraadt het doel waarvoor de 'Zeemeeuw' in 1924 gebouwd werd: het bedwingen van de ruwe wateren van Noord-Europa.
In 1990 werd deze unieke logger gerestaureerd en als passagiers-zeilschip in de vaart genomen. Aan boord van de 'Zeemeeuw' is de perfecte balans gevonden tussen een hoog comfort en een klassiek scheepsinterieur. De sfeervolle ruimte leent zich uitstekend voor vergaderingen en trainingen of om 's avonds na te genieten van een dagje zeilen. Vanuit thuishaven Harlingen worden zeiltochten gemaakt waarbij iedere avond een andere haven kan worden aangedaan, variërend van pittoreske IJsselmeer-stadjes tot de ruige Waddeneilanden. Kortom, op dit schip heeft iedereen plezier: van fanatieke zeiler tot luierende zonaanbidder. Aan boord van de 'Zeemeeuw' ervaart u als gast van de schipper dat in- en ontspanning hand in hand gaan.
10
3
4
3
3650
3650
5220
7620
6720
10470
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastlogger Zeemeeuw vanuit Harlingen


passagiers