zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastschoener Vliegende Hollander

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmerzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmer
39.85 m.
6.1 m.
540 m2

Of zakelijke groep, jeugdgroep, schoolklas of familie- of vriendengroep, iedereen is enthousiast over de warme uitstraling van zowel het schip als de bemanning.

Aan dek geniet u van een comfortabele zitplaats in de zithoek. Maar ook op het middendek en op het voorschip kunt u heerlijk ontspannen liggen en genieten van het geluid van opspattend water en het ruisen van de wind langs de zeilen.

Zowel jeugdgroepen en schoolklassen, als ook bedrijven en ook familie- en vriendengroepen voelen zich direct thuis bij Frank aan boord. Ongeacht of u een dagje wilt zeilen, een weekend weg wilt of van een vakantie op het water wilt genieten, de Vliegende Hollander is een uitstekende keuze.
Avontuurlijk, warm en respectvol naar mens en omgeving zijn de kernwoorden aan boord!


Zeilen op de Vliegende Hollander
Lemmer is gedurende het seizoen de thuishaven van de Vliegende Hollander. Vanuit deze haven zeilt het schip op het IJsselmeer, het Markermeer, de Waddenzee en / of de Friese binnenwateren. Aan boord bespreekt u met de schipper uw wensen. Samen met de groep bekijkt hij de weersomstandigheden en legt hij in overleg met de groep de route vast. Tijdens een weekend is dit vaak een zeiltocht naar Urk, Enkhuizen, Medemblik of Stavoren. Allemaal plaatsen waar u in de namiddag en avond prima een wandeling kunt maken, op een terrasje kunt zitten of gewoon aan dek kunt relaxen en genieten van de ondergaande zon.

Tijdens langere tochten zeilt de bemanning graag naar de Waddenzee. Droogvallen behoort tot de mogelijkheden, bij geschikte omstandigheden. Een unieke gebeurtenis om op de bodem van de zee te lopen! Maar ook de Waddeneilanden zijn een bezoek meer dan waard. En misschien besluit u wel een dag in de haven te blijven liggen en de sfeer op het eiland uitgebreid te proeven. Overlegt u gewoon uw wensen met de schipper! Hij zorgt voor een ontspannen verblijf aan boord!

De crew van de Vliegende Hollander
Schipper / eigenaar Frank van der Schee leeft sinds zijn jeugd al op het water. Hij heeft een schat aan ervaring die hem op de avontuurlijke tochten goed van pas komt. Bovendien heeft hij een pedagogische opleiding genoten, waardoor hij zowel jeugdgroepen als ook zakelijke groepen, waarbij teambuilding een onderdeel van het verblijf aan boord is, uitstekend kan begeleiden. Op zijn eigen rustige manier motiveert hij de deelnemers van alle soorten groepen, bevordert de zelfstandigheid bij degene die dat nodig hebben en zorgt dat iedereen aan boord goed tot zijn recht komt.

Indeling
De gezellige salon met de mahoniehouten betimmering, bar en piano straalt de sfeer van verre landen en vervlogen tijden uit. De knusse salon heeft vier grote tafels met rondom zitmogelijkheden. Deze bieden voldoende ruimte voor 34 personen. De gezellige bar heeft een tapinstallatie voor Lage Landen bier. Deze kunt u via kantoor bestellen. De toogkast geeft de bar een luxe uitstraling.

In het achterschip bevindt zich de kombuis. Deze is compleet ingericht met een grote koelkast met diepvriesruimte, een gasfornuis met 5 branders en een grote oven, een horeca vaatwasmachine en voldoende serviesgoed voor de gehele groep.

In totaal beschikt die Vliegende Hollander over 12 hutten. Voor in het schip bevinden zich 4 tweepersoons hutten en 4 vierpersoons hutten. Achter in het schip bevinden zich nog eens 3 tweepersoons hutten en 1 vierpersoons hut. Alle hutten beschikken over een patrijspoort of dekluik, centrale verwarming, een wastafel met warm en koud water en een stopcontact. Bij ieder bed bevindt zich een bedleeslampje.

7
5
5
6
2800 (za, zo)
2550
4785
7090
9440
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastschoener Vliegende Hollander vanuit Lemmer


passagiers