zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemastschoener Zephyr

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemastschoener Zephyr vanuit Kiel
28.9 m.
6 m.
360 m2

De schitterende schoener 'Zephyr' heeft een knusse, lichte en luxe salon met drie stamtafels. De kombuis is van alle gemakken voorzien en ook de biertap ontbreekt niet. Het perfect onderhouden schip is een sportieve en veilige zeiler met handzame tuigage. Met een hoge reling en brede gangboorden is het schip geschikt voor jong en oud.

De 'Zephyr' heeft een enthousiast team als bemanning. De schippers Jan, Ingo of Bert varen met u vanuit Harlingen tijdens een weekend, midweek, week of dagtocht naar de rust van het Wad en de Waddeneilanden . Onderweg valt het schip droog op een zandplaat of vaart naar de gezelligheid van de havenstadjes.

De 'Zephyr' is een zeeschip, wat het mogelijk maakt om naar bijvoorbeeld Helgoland of Engeland te zeilen. Of doe eens een mijlenmaker en leer te navigeren op zee (ervaring niet verplicht).

In het hoogseizoen vaart de 'Zephyr' vanuit Cherbourg (Noord-Frankrijk) en laat de bemanning u de veelzijdigheid en ongereptheid ervaren van de Kanaaleilanden. U zult zich al snel thuisvoelen door de spontane en gezellige sfeer aan boord.

Bij weekendtochten zijn de dekbedden inbegrepen bij de prijs.5
4
2
2
3500
3500
5100
6050
9600
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemastschoener Zephyr vanuit Kiel


passagiers