zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

tweemasttjalk Mallejan

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Mallejan vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Mallejan vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Mallejan vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Mallejan vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Mallejan vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Mallejan vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de tweemasttjalk Mallejan vanuit Harlingen
22 m.
5 m.
210 m2

Zeilen met familie of vrienden is de meest ontspannende vorm van samenzijn. De tijd hebben voor elkaar in een omgeving van water en wind, weg van werk en dagelijkse beslommeringen, mobieltjes uit en horloges af; hier heeft tijd een andere betekenis!

De tweemasttjalk Mallejan staat garant voor een ongecompliceerde zeilvakantie. Al vele groepen hebben genoten van een heerlijke tijd aan boord, de Mallejan is een van de langst zeilende charterschepen.

Het gezellige dagverblijf heeft de sfeer van een knusse huiskamer en door de prachtige koekoek en patrijspoorten komt er veel daglicht binnen. Het schip is voor zien van zeven tweepersoonshutten, een douche, urinoir en toilet.

De handzame tuigage en de uitstekende begeleiding van schipper Jan Willem Zandstra en zijn bemanning maken het mogelijk het zeilen snel onder de knie te krijgen. Doordat het schip vrij stabiel is, kan er onder vrijwel iedere weersomstandigheid worden uitgevaren om een schitterende reis of zeiltocht te maken.

De eindreiniging en het gebruik van dekbedden zijn inbegrepen in de prijs.

7
2
1
1570
1570
2425
3220
4190
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de tweemasttjalk Mallejan vanuit Harlingen


passagiers