zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

wad- en sontvaarder Store Baelt

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingen
36 m.
7 m.
450 m2

Deze voormalige Wad- en Sontvaarder is, zoals de naam al doet vermoeden, in het begin van deze eeuw gebouwd om vracht van en naar de Oostzee te transporteren. Het schip heeft in 50 jaar kustvaart bewezen een zeer stabiel, stevig en betrouwbaar schip te zijn. Hoewel zij is gebouwd als motorschip heeft zij de lijnen van een zeilschip meegekregen. Daardoor was het in 1994 mogelijk het schip om te bouwen tot een 4-sterren tweemast - wad- en sontvaarder met voortreffelijke zeileigenschappen. Met zijn zeiloppervlak van 450 m2 legt het schip bij veel wind een flink aantal mijlen af.

Door de hoge verschansing en haar ruime dek-oppervlakte van 200 m2 is het schip niet alleen comfortabel, maar ook zeer veilig voor jeugdige zeilers.

De ervaren tweekoppige bemanning is graag bereid u de beginselen van het zeilen bij te brengen en u wegwijs te maken in de mooie havenstadjes aan het IJsselmeer of op de fraaie Waddeneilanden.

Sauna aanwezig.


8
2
3
3
4
3750 (za, zo)
3150
5220
7620
6780
10470
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de wad- en sontvaarder Store Baelt vanuit Harlingen


passagiers