zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

wieringeraak Oost-Vlieland

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wieringeraak Oost-Vlieland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wieringeraak Oost-Vlieland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wieringeraak Oost-Vlieland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wieringeraak Oost-Vlieland vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de wieringeraak Oost-Vlieland vanuit Harlingen
16.88 m.
5.05 m.
150 m2

De “Oost-Vlieland” werd in 1926 in Makkum als vissersschip gebouwd. Tegenwoordig biedt het schip plaats aan 10 personen. In de winter van 2016/2017 heeft de voormalige eigenaar van het schip de “Bisschop van Arkel” het schip liefdevol gerestaureerd. Door de indeling van 5 hutten voor 2 personen, het ruime dagverblijf en het grote dek, hebben de gasten genoeg ruimte en comfort.

De “Oost-Vlieland” is zeer geschikt voor families met kinderen en kleine groepen, die een bijzondere zeilervaring willen meemaken. Met de eigenaar “Erik” hebben de gasten in ieder geval altijd een vrolijke en zeer ervaren schipper aan boord. Meehelpen bij het hijsen van de zeilen en bij het sturen van het schip wordt altijd gewaardeerd.

U bent van harte welkom aan boord, en maak kennis met dit bijzondere schip en zijn bemanning.

Eindschoonmaak € 90, dekbedden inbegrepen.5
1
1
1990
1990
1990
2600
4030
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de wieringeraak Oost-Vlieland vanuit Harlingen


passagiers