zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

zeetjalk Confiance

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Confiance vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Confiance vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Confiance vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Confiance vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Confiance vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Confiance vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Confiance vanuit Harlingen
25 m.
5 m.
340 m2

Meevaren met de Confiance, dat is proeven aan oude tijden.
De Confiance, een stevige zeetjalk, vaart al meer dan een eeuw over de zeeën en binnenwateren. Van oorsprong was zij een vrachtschip. Tegenwoordig heeft ze een nieuwe bestemming en vervoert ze gasten. Wie meevaart met de Confiance leert de Waddenzee en de eilanden goed kennen. Maar ook een tocht over het IJsselmeer behoort tot de mogelijkheden. In het hoogseizoen vaart de Confiance vanuit de Friese havenstad Harlingen. Jan-Willem Tetteroo is de eigenaar van de Confiance. Jan-Willem vaart al jaren op de Waddenzee en het IJsselmeer en is naast een ervaren schipper ook een uitstekend gastheer. Hij doet er alles aan om het u als gast naar de zin te maken.

Meerdaagse tochten varen met de Confiance over werelderfgoed "Waddenzee" :
De Confiance is een historische Tjalk van 25 meter en bied plaats aan 22 gasten voor de meerdaagse tochten. De Confiance is voorzien van 9 hutten met in het totaal 22 bedden (waarvan 2 bedden in een "twijfelaar"), een keuken en een ruime salon om te eten of tot rust te komen en natuurlijk de nodige sanitaire voorzieningen. De meerdaagse tochten staan garant voor een ervaring die u niet snel zal vergeten! De thuishaven is Harlingen en van daar uit vaart de Confiance over het mooie werelderfgoed "Waddenzee." Droogvallen met het schip is een beleving die uniek is voor dit gebied. Maar ook het zeilen met laag water tussen de zandbanken is fantastisch! De Waddeneilanden kunnen worden bekeken, te voet of met de fiets, als u daar met de Confiance in de haven ligt.
Vogel- en natuurtochten :
In de maanden september en oktober organiseert Jan-Willem al jaren vogeltochten in samenwerking met ervaren vogelgidsen in samenwerking met Staatsbosbeheer, waaronder een tocht naar Rottum.

extraatje : toeristenbelasting : 1,50 € per persoon / nacht, contant geld aan boord te betalen
Eindschoonmaak € 120, beddengoed inbegrepen.


7
2
2
2
2200
2200
3300
4500
6670
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de zeetjalk Confiance vanuit Harlingen


passagiers