zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

zeetjalk De Vrouw Dina

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizen
24.2 m.
5.2 m.
230 m2

De kiel van zeetjalk De Vrouw Dina werd gelegd in 1897. Vanaf haar vroegste jeugd bracht de schipper, Simi Koornstra, haar vakanties en weekenden door aan boord van dit schip, toen nog 'De Onrust' genaamd. In 2003 werd het schip in vervallen staat teruggevonden en met vereende krachten in twee jaar tijd gerenoveerd naar de huidige staat.

Via een trap komt u in de lichte en ruime salon. Hier staat aan weerszijde een tafel met banken. De indeling is flexibel; mocht u een andere opstelling wensen, is dit geen probleem. De Vrouw Dina beschikt over een moderne en complete keuken met vierpits gasfornuis, een oven, koelkast, vriezer en een afwasmachine. Het schip is voorzien van centrale verwarming.

Het schip beschikt over zes tweepersoons hutten met elke hut een eigen douche en toilet. Bij aankomst aan boord zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken klaar.

Tijdens de zeiltocht kunnen de gasten gebruik maken van de roef. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op het water en beleeft u de zeilmanoeuvres van dichtbij. Aan dek is veel plaats om te ontspannen. Een aantal zitzakken staan de gasten ter beschikking.

Door de flexibele indeling van de salon, de hutten met eigen douche en toilet en de hoge relingen is De Vrouw Dina uitermate geschikt voor zeiltochten met bedrijven, families en vrienden. We organiseren ook graag uw catering, vraagt u naar de mogelijkheden !

Beddengoed is in de prijs inbegrepen, handdoeken ook.
Vrijdag, zaterdag en zondag zijn weekend-dagen.

De minimale groepsgrootte op de De Vrouw Dina is 6 volwassenen. Wanneer de groep niet wil helpen bij het zeilen, verzoeken we u dit bij boeking aan te geven. We nemen dan een extra matroos mee, zodat er ook onder zeil gevaren wordt met een lager aantal actieve deelnemers. De kosten hiervoor worden u op aanvraag verstrekt.
6
6
6
2375 (vr, za, zo)
2000
3060
4020
5400
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de zeetjalk De Vrouw Dina vanuit Enkhuizen


passagiers