zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

zeetjalk Spes Mea

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingenzeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingen
25 m.
5.4 m.
235 m2

De goed onderhouden Oostzeetjalk Spes Mea valt op door haar fraaie lijnen en witte romp.

Het schip heeft bijzonder goede zeileigenschappen en veel ruimte aan dek voor het bedienen van de vallen en de schoten. Verder is er voldoende zitruimte om lekker relaxed van alles te genieten. Naast de normale zeilvoering (235m2) kunnen er diverse bijzeilen gehesen worden, zoals een breefok.

Benedendeks vindt u een gezellige salon met een professioneel uitgeruste, deels open kombuis. Slapen kunt u in de 6 hutten voor 2 personen en de 2 hutten voor 4 personen. Alle hutten zijn ruim van opzet en voorzien van een wastafel en verwarming.

Aan boord van de Spes Mea hoeft u geen schoonmaakmiddelen mee te nemen. Er staan biologisch afbreekbare voor u klaar.

De schipper overlegt graag met u de zeilroute. Met de Spes Mea kunt u van de mooiste plekjes op het wad naar de gezelligste havens aan het IJsselmeer zeilen. Schipper en eigenaar Klaas Bosch heet u van harte welkom aan boord.

De dagtocht 9alleen door de week) is inclusief een eenvoudige lunch.6
2
2
2
3190 ()
1590
3190
4200
6300
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de zeetjalk Spes Mea vanuit Harlingen


passagiers