zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot

zeeuwse klipper Elizabeth

zeilen op IJsselmeer of Waddenzee met de zeeuwse klipper Elizabeth vanuit Lemmer
41 m.
6.9 m.
445 m2

De authenticiteit van deze Zeeuwse klipper uit 1913 is bewaard gebleven, maar ook aan modern comfort ontbreekt het niet. De grote kuip, de tuigage, de royale hotelkeuken, de lounge, de salon met bar, de slaaphutten en de sanitaire voorzieningen zijn allemaal volgens de hoogste standaard uitgevoerd.
De Elizabeth is een buitengewoon luxe driemaster, die evengoed voor zakelijke dagtochten als voor langduriger tochten kan worden ingezet. Bij dagtochten biedt het schip plaats aan 60 personen, bij langer verblijf (bijvoorbeeld met bedrijfsuitstapjes) aan 35 gasten. Elektrische bediening van zeilen en zwaarden en daarmee ook geschikt voor senioren. Door haar grote afmetingen en haar wolk zeilen is de Elizabeth een indrukwekkende verschijning.

Het schip beschikt over een mooie stijlvolle en ruime salon, tevens restaurant, met bar en zithoeken in nautische stijl. Na de meest recente verbouwing ( winter 2014-2015) beschikt het schip over 10 comfortabele slaapverblijven. De 10 hutten beschikken elk over twee naast elkaar geplaatste eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en toilet en een patrijspoort of raam dat kan worden geopend.6
4
11
10
2800 (za, zo)
2550
5800
7450
10250
schip huren op IJsselmeer of Waddenzee : de zeeuwse klipper Elizabeth vanuit Lemmer


passagiers